Epic Games bu hafta da ücretsiz oyun veriyor! 19 Eylül'e kadar alan karlı çıkacak

Epic Games bu hafta da ücretsiz oyun veriyor! 19 Eylül'e kadar alan karlı çıkacak

Epic Games Store, bu haftanın yeni ücretsiz oyunlarını duyurdu! 19 Eylül'e kadar alan karlı çıkacak! Üstelik Football Manager 2024 hala ücretsiz, kaçırmadan alın...

Her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games Store, bu geleneği bu hafta da devam ettiriyor. Platformun 12-19 Eylül tarihleri arasında ücretsiz sunacağı yeni oyunlar belli oldu. Macera severleri heyecanlandıracak iki yeni yapım, bu hafta oyuncuların kütüphanelerine eklenmeye hazır.

EPIC GAMES STORE’UN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Rugrats: Adventures in Gameland Başarı - Epic Games Store

Bu haftanın Epic Games Store oyunları arasında dikkat çeken ilk yapım, 2D aksiyon-macera kategorisinde yer alan Rugrats: Adventures in Gameland. Çocukluğunu Rugrats ile geçirenlerin ilgisini çekecek bu nostaljik oyun, eski tarz platform oyunlarının tadını sunuyor. Diğer bir ücretsiz oyun ise macera ve bulmaca temalarını bir araya getiren SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE. Ritim tabanlı bulmaca çözme öğeleriyle dikkat çeken bu yapım, farklı türlerde eğlence arayanlar için ideal bir seçenek.

ÜCRETSİZ OYUNLAR HANGİ TARİHLERDE SUNULACAK?

SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE

Her iki oyun da 12 Eylül ile 19 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak sunulacak. Bu süre içinde oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde, sonsuza kadar sizin olacaklar. Ayrıca hâlihazırda ücretsiz sunulan Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts gibi popüler oyunları da unutmamakta fayda var. Bu oyunlar da aynı tarihler arasında kütüphanenize eklenebiliyor.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games’ten ücretsiz oyunları almak oldukça basit. İlk olarak Epic Games Store web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Ardından ücretsiz sunulan oyunların sayfasına girip “Yükle” butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak bunu yapabilmek için Epic Games hesabınızla giriş yapmayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN