Steam'de iki yeni oyun bedava! Kaçırmadan alın: Yakında ücretli olacak

Steam'de iki yeni oyun bedava! Kaçırmadan alın: Yakında ücretli olacak

Steam platformunda iki yeni oyun ücretsiz oldu! Kaçırmadan almanızda fayda var! Yakında iki oyun ücretli olacak! Bu son fırsat...

Steam platformunda bazı geliştiriciler, oyunlarının tanıtımını yapmak ve geniş kitlelere ulaşmak amacıyla yeni çıkan oyunlarını kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuyor. Bu fırsatlar, oyuncular için harika bir avantaj sağlıyor. İşte son dönemde ücretsiz sunulan iki yeni oyun:

STEAM ÜCRETSİZ OYUN KAMPANYALARIYLA SEVİNDİRİYOR

steam-ucretsiz-oyun-1-001.jpg

Steam'de şu an ücretsiz olarak sunulan oyunlardan ilki, aksiyon ve roguelike türünde dikkat çeken Pizza Hero. Bu oyun, Steam kullanıcılarından olumlu yorumlar almış ve yapımcısı, 8 Temmuz’da yaptığı bir duyuruda oyunun yakında ücretli olacağını belirtti. Ücretli olmadan önce bu oyunu indirip denemek için acele edin! Oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

KEŞİF VE MACERA DOLU BİR DENEYİM: ANİMAL LABORATORY

steam-ucretsiz-oyun-001.jpg

Steam'de sunulan diğer ücretsiz oyun ise Animal Laboratory. Dil desteği konusunda bazı eksiklikleri olan bu yapım, keşif mekanikleri ve macera türüne getirdiği yenilikçi yaklaşımla dikkat çekiyor. Oyunun yakında paralı olacağı ve dil desteğinin tamamlanacağı göz önüne alındığında, şimdiden Steam kütüphanenize eklemek oldukça mantıklı. Oyunu kütüphanenize eklemek için buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN