Dev banka çiftçilere hediye yağdırıyor! Kazanan çiftçiler açıklandı: Traktör, zirai drone, akıllı ilaçlama makinesi...

Dev banka çiftçilere hediye yağdırıyor! Kazanan çiftçiler açıklandı: Traktör, zirai drone, akıllı ilaçlama makinesi...

100. yılını kutlayan dev banka çiftçilere hediye yağdırıyor. Tarım sektörüne destek için harekete geçen banka düzenlediği kampanya kapsamında çiftçilere ödül olarak traktör, zirai drone, akıllı ilaçlama makinesi dağıttı. İşte detaylar…

Türkiye İş Bankası'nın 100. yıl dönümüne özel olarak düzenlediği 'Çiftçilerin Yüzünü Güldüren İmece Kart Kampanyası' sona erdi. Kampanya kapsamında, Türkiye genelinde dört şanslı çiftçi traktör kazanma şansı elde etti. Toplamda 101 bin 460 kişi tarafından katılım sağlanan kampanyanın ödül töreni, büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi.

KAZANANLAR VE ÖDÜLLER

Kampanya kapsamında, dört adet traktör, Adana, Aydın, Kocaeli ve Erzurum illerinden katılan şanslı çiftçilere verildi. Ayrıca, toplamda 34 adet akıllı tarım teknolojisi ürünü de ödül olarak sunuldu. Ödüller arasında zirai drone, akıllı ilaçlama makinesi, tarla analiz sistemi ve otomatik dümenleme sistemi gibi ileri teknolojili tarım ekipmanları yer aldı.

is-bankasi-1.jpg

İŞ BANKASI’NDAN TARIM SEKTÖRÜNE DESTEK

Törende konuşan İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Müdürü Zafer Arslan, bankanın 100. yılında çiftçilere yönelik böyle bir kampanya düzenlemenin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Arslan, tarım sektörünün karşı karşıya olduğu zorluklara dikkat çekerek, doğru kaynak kullanımının önemine vurgu yaptı. İş Bankası'nın, tarımın gelişimi için teknoloji ve finansı birleştirerek çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

TARIMDA TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜM

Türkiye İş Bankası'nın tarım odaklı teknoloji iştiraki İmece Mobil'in Genel Müdürü İlker Mehmet Sağlam da törende bir konuşma yaptı. Sağlam, kampanyanın tarımda teknolojik dönüşümü desteklemek amacıyla düzenlendiğini belirtti. Kampanya ile çiftçilere yeni nesil traktörler, zirai dronlar ve diğer ileri teknoloji tarım ürünlerinin kazandırıldığını ifade etti. Ayrıca, sürdürülebilir üretim ve teknolojik dönüşüm için çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

is-bankasi-2.jpg

KAMPANYA KATILIM RAKAMLARI VE ETKİSİ

Kampanyaya toplamda 101 bin 460 kişi katılım gösterdi. Kazananlar, kampanya ödüllerini düzenlenen törende teslim aldı. İş Bankası'nın bu adımı, tarım sektöründe teknolojik gelişmeleri teşvik etme ve çiftçilere destek olma amacı taşıyor.

Bu kampanya, Türkiye İş Bankası'nın tarım sektörüne olan desteğini ve tarım teknolojilerinin yaygınlaştırılmasına yönelik kararlılığını gözler önüne serdi. Çiftçiler, kampanya sayesinde hem teknolojik olarak donanımlandı hem de üretim süreçlerinde önemli avantajlar sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN