Otomobil almak için son fırsat! 9 gün sonra yürürlüğe giriyor: Sıfır ve ikinci elde fiyatlar fırlayacak

Otomobil almak için son fırsat! 9 gün sonra yürürlüğe giriyor: Sıfır ve ikinci elde fiyatlar fırlayacak

Araç almak isteyenler için son 9 gün uyarısı geldi. Uzmanlar “tam zamanı” diyerek herkesi uyarıyor herkes araç almak için seçenekleri araştırıyor. Sıfır ve 2 el otomobil fiyatlarına kimse inanamayacak. İşte araç fiyatlarında son kampanya detayları…

Otomobillerdeki üst düzey güvenlik önlemlerini standart hale getirilmesi ile birlikte bayilerde ellerindeki araçları elden çıkartmak için indirim kampanyası düzenlemeye başladı. Uzmanlar araç almak için tam zamanı uyarısında bulunurken vatandaşlarda bütçesine uygun seçenekleri değerlendiriyor.

KAMPANYA ÜSTÜNE KAMPANYA YAPILIYOR

Üst düzey güvenlik önlemlerini içeren otomobil yönetmeliğinin standart hale getirilmesini ile birlikte galerilerde harekete geçti. Çok yakında uygulanmaya başlanacak olan yönetmeliğe uygun olmayan araçları elden çıkartmak için kampanya üstüne kampanya düzenleyen bayiler uygun fiyatlı seçenekleri de müşterilerle buluşturuyor.

arac-satis.jpg

Düzenleme ile birlikte yeni model araçlarda geri dönüş kamerası, park sensörü, hız sabitleyici gibi birçok farklı özelliğin bulunması gerekmektedir. Söz konusu değişikliğin yalnızca ulusal tip onayı ile üretilen araçları kapsadığı belirtildi.

Türkiye'de ya da başka bir ülkede üretilen sıfır olarak Türkiye'de satış yapılacak araçlar için istenen özellik ve şartları kapsayan ulusal tip araçlar, Türkiye'de sürücülerin yorgunluk algılama sistemi, ani frenleme sistemi, kaza önleyici çarpışma sensörleri ve kör nokta uyarıcı sistemleri gibi özellikleri barındırıyor.

arac-pazari-1.jpg

ARAÇ ALMAK İÇİN SON 9 GÜN

Araçları zorunlu olarak getirilecek özellikler ile birlikte hem güvenlik sisteminin gelişeceği hem de fiyatların artacağı belirtildi. 31 Ağustos'a kadar bu özelliklerin olmadığı araçların elinden çıkarılması nedeniyle fiyat ve taksit seçeneklerinde uygun kampanyalar sunuluyor. Firmalar %20'ye varan indirimlerin yanı sıra ek birçok kampanya yapıldığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN