Emekliye 29 Ekim'de 5 Bin TL ikramiye mi verilecek? Hükümetten emekliye beklenen açıklama geldi

Emekliye 29 Ekim'de 5 Bin TL ikramiye mi verilecek? Hükümetten emekliye beklenen açıklama geldi

Milyonlarca emeklinin gündemine oturan 5 bin TL'lik ikramiyeler merak konusu oldu. 29 Ekim tarihinde ikramiyelerin verilip verilmeyeceği araştırılıyor. Hükümetten ikramiye konusunda beklenen açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

Emeklilere geçtiğimiz sene verilen 5 bin TL'lik ikramiye ödemesi milyonların yüzünü güldürdü. Bu yıl da gözlerini ikramiyeye çeviren emeklilere beklediği cevap hükümetten geldi. Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak verilen ikramiyeler bu sene de verilecek mi? İşte tüm detaylar...

EMEKLİLERİN GÖZÜ BU İKRAMİYEDE

Emeklilere geçtiğimiz sene Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında verilen 5 bin TL'lik ikramiye, bu sene de gündemde yerini aldı. Milyonlarca emekli ikramiyelerin tekrardan verilip verilmeyeceği konusunda merakla bekliyor. Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı 29 Ekim tarihinde ikramiyenin verilip verilmeyeceği açıklandı.

1200x628.jpg

5 BİN TL İKRAMİYE VERİLECEK Mİ?

Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak emeklilere geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyeleri ödenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardına tüm emeklilerin hesabına 5 bin TL yatırıldı.

İkramiyeler emeklilerin ceplerini doldururken yüzlerini güldürdü. Ekonomik sorunların devam ettiği günlerde emekliler yeni bir ikramiyenin daha verilip verilmeyeceği konusunda araştırmalara başladı. Peki, 5 bin TL'lik ikramiye bir kez daha verilecek mi?

aa1mgx6j-1.jpg

HÜKÜMET İKRAMİYE KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak verilen emekli ikramiyeleri hakkında hükümetten açıklama geldi. 2023 senesinde yapılan açıklamalara göre, emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye bir defaya mahsus olarak verilecek. İkramiyenin devam edip etmeyeceği konusunda ise, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıklamalarda bulundu. Şimşek'in açıklamalarına göre, geçtiğimiz yıl yapılan ödemesinin tekrar planmaladığı, Cumhuriyetin 100. Yılna özel olarak hazırlandığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN