Steam fiyatı 359 TL! O oyun Epic Games'te ücretsiz: Son gün 10 Ekim

Steam fiyatı 359 TL! O oyun Epic Games'te ücretsiz: Son gün 10 Ekim

Steam mağaza fiyatı 359 TL olan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz erişime açıldı! 10 Ekim tarihine kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın...

Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla oyunculara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta da platform, yeni ücretsiz oyununu kullanıcıların erişimine açtı.

EPIC GAMES'TE BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNU: BEAR AND BREAKFAST

Bear and Breakfast | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

Bu haftanın ücretsiz sunulan oyunu Bear and Breakfast, macera ve simülasyon severlerin ilgisini çekecek. Oyunda, doğanın kalbinde bir orman oteli işletiyor ve hem misafirleriniz için yemek hem de eğlence sunuyorsunuz. Aynı zamanda otelinizi mobilyalardan aksesuarlara kadar kişiselleştirebilir, çeşitli görevler ve hikâye unsurları ile oyunu daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

3 Ekim saat 18:00'den 10 Ekim'e kadar Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunulacak. Bu süre içinde oyunu kütüphanenize eklediğinizde tamamen sizin olacak. Oyunun Steam üzerindeki fiyatı 10.49 dolar (yaklaşık 359 TL).

Epic Games Store'da ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Öncelikle platformun web sitesine girmeniz gerekiyor. Ücretsiz olarak sunulan oyunu bulduktan sonra, "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunu alabilmek için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN