TikTok fenomeni bilmeden son anlarını kayda aldı

Tatil için gittiği Gürcistan’da şarkı söyleyip dans eden sosyal medya fenomeni Arina Glazunova, alt geçitten düşerek hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla tatil için Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e giden sosyal medya platformu TikTok fenomeni Arina Glazunova, farkında olmadan hayatının son anlarını kayda aldı.

Gece saatlerinde arkadaşlarıyla Tiflis sokaklarında gezen Glazunova, Rus şarkı grubu Hunger Boys'un “son kez” adlı şarkısıyla dans ederken kendisini çeken arkadaşının telefonunu alıp video çekmeye başladı. Rus vatandaşı 24 yaşındaki Glazunova, video çekmeye başlamasından 6-7 saniye sonra ayağının takılması sonucu arkasında bulunan metro alt geçidinden aşağı düştü. Glazunova’nın arkadaşının o an yaşadığı panik anlarıysa cep telefonu kamerasına yansıdı.

DÜŞTÜĞÜ YERDE KORKULUK BULUNMAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Yerel basında, Glazunova’nın olayın ardından hastaneye kaldırıldığı, ancak başından yaralanan ve boynu kırılan genç kadının hayatını kaybettiği belirtildi.

Glazunova’nın ölümünün ardından alt geçidin girişine çiçekler bırakıldı. Kenarlarında kısa bir duvar bulunan alt geçidin etrafında korkuluk bulunmaması sosyal medyada büyük tepki çekti. Çok sayıda kişi herkesin o duvardan düşebileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN