Türkiye'ye gelirse çok satar! Tesla 3 yeni aracını tanıtmaya hazırlanıyor: Fiyatı Egea'dan ucuz olacak

Türkiye'ye gelirse çok satar! Tesla 3 yeni aracını tanıtmaya hazırlanıyor: Fiyatı Egea'dan ucuz olacak

Türkiye'ye bu otomobil gelirse çok satar! Tesla, 3 yeni otomobilini tanıtmaya hazırlanıyor! Fiat Egea alacağınıza bunu alın, fiyatı daha uygun...

Tesla’nın merakla beklenen Robotaksi etkinliği, otomotiv dünyasında büyük heyecan yaratıyor. Elon Musk’ın sahibi olduğu şirketin 10 Ekim'de düzenleyeceği bu etkinlikte, Tesla'dan üç yeni aracın duyurulması bekleniyor.

TESLA ÜÇ YENİ ARAÇ TANITABİLİR

Tesla, Üçüncü Çeyrekte Rekor Sayıda Araç Teslim Etti!

Deepwater Asset Management'ın Yönetici Ortağı Gene Munster, Tesla'nın Robotaksi etkinliğinde üç yeni model açıklayabileceğini belirtti. CNBC’ye verdiği demeçte, Munster, bu modellerin daha uygun fiyatlı bir elektrikli araç, bir robotaksi ve bir robovan olabileceği tahmininde bulundu.

25.000 DOLAR FİYATLI UYGUN FİYATLI MODEL GELİYOR MU?

Free Tesla Health Report | Oil Changers

Özellikle 25.000 dolar fiyatla piyasaya sürülecek daha ucuz bir elektrikli araç modeli etkinliğin en çok merak edilen detaylarından biri. Bu uygun fiyatlı modelin, Tesla'nın gelecekteki büyüme hedeflerinde önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor. Wall Street'in 2024’te Tesla’nın büyüme oranını yüzde 7'den yüzde 12'ye çıkarmayı hedeflediğini belirten Munster, bu hedefin gerçekleşebilmesi için uygun fiyatlı modelin üretiminin 2024 ortasında başlaması gerektiğine dikkat çekiyor.

TESLA’NIN YENİ MODELİ 2025’TE ÜRETİME GEÇEBİLİR

Tesla’nın, bu uygun fiyatlı elektrikli aracın üretimine 2025'in ortasında başlaması bekleniyor. Ancak Tesla’nın önceki projelerde yaşadığı gecikmeler göz önüne alındığında, üretim başlangıcının 2025 sonu veya 2026 başına kayabileceği de ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN