Pakistan'da düğün otobüsü uçuruma yuvarlandı: 7 ölü

Pakistan'da düğün otobüsü uçuruma yuvarlandı: 7 ölü

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, bir düğün otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kaza sonucu en az 7 kişi hayatını kaybederken, aralarında çocukların da bulunduğu 37 kişi yaralandı. Yaralıların bir kısmının durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Pakistan'da bir düğün otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 37 kişi yaralandı, yaralılarının durumunun kritik olduğu belirtildi.

Belucistan eyaletinin başkenti Ketta yakınlarında meydana gelen kazanın nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Wasim Baig, kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralananların yerel bir hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Baig, "İhmal tespit edilirse işlem yapılacak" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN