iPhone 16 Pro Max alan bin pişman! O performansı hayal kırıklığına uğrattı: Gören keşke almasaydım diyor

iPhone 16 Pro Max alan bin pişman! O performansı hayal kırıklığına uğrattı: Gören keşke almasaydım diyor

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği iPhone 16 Pro Max geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılmıştı. Lansmanda sunulanla sonrasında yapılan testler uyuşmadı! O performansı hayal kırıklığına uğrattı. Diğer markaların çok altında kaldı, gören keşke almasaydım diyor...

Apple kullanıcılarının heyecanla beklediği iPhone 16 Pro Max’in 9 Eylül’de gerçekleşen lansmanda o özelliğin tanıtımdakiyle uyuşmadığı görüldü.

Apple’ın merakla beklenen iPhone 16 serisi, 9 Eylül’deki lansman ile teknoloji dünyasında büyük ilgi gördü. Yeni iPhone 16 Pro Max modeli, özellikle şarj performansıyla dikkat çekti. Apple, kullanıcılarına hızlı şarj imkanı sunacağı iddiasında bulunmuştu. Ancak yapılan testler, bu iddiaların gerçek yaşam koşullarında tam olarak karşılanmadığını ortaya koydu.

iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max - Apple (TR)

GERÇEK TESTLER HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Teknoloji Oku'nun haberine göre; Apple, iPhone 16 Pro Max’in 45W hızında şarj desteği sunduğunu açıkladı, fakat lansmandan sonra yapılan testler durumun farklı olduğunu gösterdi. Gerçekleştirilen şarj testlerinde, iPhone 16 Pro Max'in maksimum 30W şarj hızına ulaştığı belirlendi. Bu sonuç, Apple’ın sunduğu hızlı şarj beklentilerini karşılayamadığı gibi, cihazın selefi iPhone 15 Pro Max’ten sadece 3W daha hızlı olduğunu ortaya koyuyor. iPhone 15 Pro Max, 27W şarj hızıyla bilinirken, yeni modelde beklenen büyük bir iyileştirme görülmedi.

[Rumor] iPhone 16 Pro Max to be the biggest iPhone in Apple's history

HIZLI ŞARJ BEKLENTİLERİ KARŞILANMADI

Apple’ın şarj performansındaki bu tutarsızlık, hızlı şarja önem veren kullanıcılar arasında hayal kırıklığı yaratıyor. Diğer akıllı telefon markalarının 65W ve hatta 100W gibi hızlarda şarj desteği sunduğu bir dönemde, Apple’ın 30W ile sınırlı kalması, kullanıcıların markaya eleştiriler yöneltmesine neden oluyor. Özellikle yoğun kullanımda şarj süresinin büyük önem taşıdığı bu dönemde, iPhone 16 Pro Max’in bu performansı, beklentilerin gerisinde kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN