YouTube'da radikal özellik: YouTube Shorts süresi artıyor

YouTube'da radikal özellik: YouTube Shorts süresi artıyor

Popüler video platformu YouTube'da radikal güncelleme! YouTube Shorts süresinin uzunluğu artacak! Peki kaç saniye olacak? İşte ayrıntılar...

Son yıllarda hızla yükselen kısa video trendi, sosyal medya platformlarını yeniden şekillendirmeye devam ediyor. TikTok ile yeniden alevlenen bu akım, Instagram ve YouTube gibi dev platformların da kısa videolar sunmaya başlamasıyla daha da güçlendi. Kısa süreli içeriklere olan talep arttıkça, platformlar video sürelerini uzatma yoluna gidiyor. Peki, YouTube Shorts video uzunluğu ne kadar olacak?

YOUTUBE SHORTS VİDEO SÜRESİ 3 DAKİKAYA ÇIKIYOR

YouTube Shorts Fund Monetization - A guide - Eklipse.gg Blog

YouTube Shorts, şu anda maksimum 60 saniyelik videolara izin veriyor ve bu süre, birçok içerik üreticisi için yeterli görülüyor. Ancak kısa videolarla daha fazla içerik sunmak isteyen bazı kullanıcılar için bu süre yetersiz kalabiliyor. Son gelen bilgilere göre, 15 Ekim 2024 itibariyle YouTube, Shorts videolarının süresini 180 saniyeye yani 3 dakikaya çıkaracak.

Bu hamle, Google’ın içerik üreticilerinden gelen yoğun taleplere cevap vermesi olarak yorumlanıyor. Artık kullanıcılar, daha uzun ve daha detaylı içerikler hazırlama imkanı bulacak.

Google, YouTube Shorts üzerinde birkaç önemli değişiklik daha yapmayı planlıyor. Videolar durdurulduğunda, ekranın üst kısmında Trendler butonu gösterilecek ve ayrıca bazı yorumlar doğrudan videoların üzerine yerleştirilecek. Bu yenilikler, Shorts deneyimini daha interaktif ve eğlenceli hale getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN