iPhone 16 Pro Max ve iPhone 15 Pro Max'i yan yana gören inanamadı: Boyutu daha büyük olacak

iPhone 16 Pro Max ve iPhone 15 Pro Max'i yan yana gören inanamadı: Boyutu daha büyük olacak

iPhone 16 Pro Max ve iPhone 15 Pro Max yan yana görüntülendi! Görenler gözlerine inanamadı! Boyutu daha büyük olacak...

Apple'ın Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 16 Pro Max, yeni bir sızıntıyla gündeme geldi. Sızdırılan maket, iPhone 16 Pro Max'in, selefi iPhone 15 Pro Max'e kıyasla boyut farkını gözler önüne seriyor.

IPHONE 16 PRO MAX VE IPHONE 15 PRO MAX ARASINDAKİ FARK

Apple'ın iPhone 16 serisinde ekran boyutlarını değiştireceği bir süredir biliniyordu. Son sızıntı, bu değişikliğin son kullanıcı üzerindeki etkisini netleştiriyor. Ancak, büyük bir boyut farkı beklemeyin. Zira iPhone 16 Pro Max, iPhone 15 Pro Max'ten çok daha büyük olmayacak.

iphone-2.jpeg

Paylaşılan görseller, iPhone 16 Pro Max'in uzunluğunun, iPhone 15 Pro Max'ten belirgin şekilde daha fazla olacağını gösteriyor. Genişlikte ise çok ufak bir artış olacak ve bu artış ilk bakışta fark edilmeyebilir.

iphone.jpeg

iPhone 15 Pro Max, 6.7 inçlik bir ekrana sahipken, iPhone 16 Pro Max'te bu ekran 6.9 inç'e çıkacak. Yani, yalnızca 0.2 inç'lik bir büyümeden söz ediyoruz. Bu küçük değişiklik, kullanıcı deneyiminde büyük bir farklılık yaratmayacak gibi görünüyor. Ancak telefonu eline alan kullanıcılar, iPhone 16 Pro Max'in biraz daha büyük olduğunu hissedecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN