Hasan Arat taraftara transfer müjdesini verdi! Trabzonspor'un taçsız kralı Beşiktaş'a imza atıyor. Acun Ilıcalı bizzat açıkladı

Hasan Arat taraftara transfer müjdesini verdi! Trabzonspor'un taçsız kralı Beşiktaş'a imza atıyor. Acun Ilıcalı bizzat açıkladı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu yaşayan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi başladı. Takımı güçlendirmek isteyen Kara Kartal, ilk bombayı patlattı. Başkan Hasan Arat taraftara transfer müjdesini verdi! Trabzonspor'un taçsız kralı Beşiktaş'a imza atıyor. Acun Ilıcalı bizzat açıkladı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta transfer mesaisi sürüyor. Kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen siyah-beyazlılar, yılın bombasını patlattı. Hasan Arat taraftara transfer müjdesini verdi! Trabzonspor'un taçsız kralı Beşiktaş'a imza atıyor. Acun Ilıcalı bizzat açıkladı.

ACUN ILICALI BİZZAT AÇIKLADI! TRABZONSPOR'UN YILDIZI GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan birçok oyuncunun ayrılması beklenirken sıcak bir transfer haberi paylaşıldı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Hull City'de forma giyen Abdülkadir Ömür için masaya oturdu. Acun ile Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel arasında ilk görüşme yapıldı.

yeni-proje-2024-06-25t103729-113.jpg

BEŞİKTAŞ'LA PRENSİPTE ANLAŞTI

Öncelikle Fenerbahçe'ye getirmek istediği Abdülkadir için Mourinho'dan olumlu cevap alamayan Acun Ilıcalı, Ocak transfer döneminde Trabzonspor'dan aldığı Abdüş için siyah-beyazlı kulübün Asbaşkanı Hüseyin Yücel'le bir görüşme yaptı. Prensip anlaşmasına varıldı.

yeni-proje-2024-06-25t103740-446.jpg

Yıldız oyuncu Trabzonspor'dan ayrılırken şu ifadeleri kullanmıştı:

"Trabzon'da doğdum, 15 yaşında Trabzonspor'da oynamaya başladım ve 9 yıl Trabzonspor'da oynadım. Çocukken hayalim Trabzonspor'la şampiyon olmak ve Avrupa'da oynamaktı. Allah'a şükür Trabzonspor ile şampiyon oldum, kupalar kazandım ve ayrılma zamanımın geldiğini hissettim. Ayrılmak benim için zordu ama Avrupa'ya gidip yeni bir deneyim yaşamak istedim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN