Gündüz kuşağı programlarına ateş püskürmüştü! Müge Anlı'dan Bakan Yerlikaya'ya sert sözler, isim vermeden eleştirdi

Gündüz kuşağı programlarına ateş püskürmüştü! Müge Anlı'dan Bakan Yerlikaya'ya sert sözler, isim vermeden eleştirdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gündüz kuşağı programlarına ateş püskürmüştü! Müge Anlı, Yerlikaya'ya sert sözler sarf etti, isim vermeden eleştirdi...

Son günlerde gündüz kuşağı programları, siyasi figürlerin ve kamuoyunun dikkatini çeken bir konu haline geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" programında ele alınan cinayet olaylarıyla ilgili olarak yapılan tartışmalı açıklamalarıyla gündeme geldi.

Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "O programlardan hoşlanmıyorum. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'DAN SERT SÖZLER

muge-anli.webp

Programın sunucusu Müge Anlı ise bu açıklamalara isim vermeden cevap verdi ve "Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söyleyene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Müge Anlı'nın eşi olan Şinasi Yüzbaşıoğlu ise İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapıyor. Yüzbaşıoğlu, polislik kariyerine Adana doğumlu olarak başlamış olup, Erzurum ve Adana Emniyet Müdürlükleri'nde görev almıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN