EURO 2024: Romanya'dan tarihi başarı

EURO 2024: Romanya'dan tarihi başarı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. E Grubu'nda Romanya, Slovakya ile 1-1 berabere kalarak grubunu lider tamamladı. Belçika ise Ukrayna ile golsüz berabere kaldı ve grupta 2'inci sırada yer aldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. E Grubu'nun son hafta maçında Romanya ile Slovakya karşı karşıya geldi.

Resim

Romanya, 24. dakikada Duda'nın golüyle yenik duruma düştüğü maçta beraberliği 37. dakikada Razvan Marin ile kurtardı. Romanya, bu skorun ardından grupta lider olarak son 16 turuna yükseldi. Slovakya ise en iyi 3'üncüler arasında yer almayı başardı.

Resim

Grubun diğer maçında Belçika ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Mücadelede gol sesi çıkmadı. Belçika, grupta 2'inci sırada yer alırken; Ukrayna ise turnuvaya veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN