İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 7 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 7 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren sarı-lacivertli yönetimde transfer çalışmaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ayrılık ile şok yaşayacak. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 7 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik diretkör Jose Mourinho'nun yönetimi doğrultusunda transfer hamleleri gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak yıldız oyuncunun bileti kesildi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 7 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı.

JOSE MOURINHO 7 MİLYON EUROLUK YILDIZI FENERBAHÇE'DEN KOVDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, sakatlıklarla boğuşan Luan Peres'le ay sonunda yolları ayıracak.

yeni-proje-2024-06-25t110220-583.jpg

AY SONUNDA TAKIM ARKDAŞLARIYLA VEDALAŞIP ÜLKESİNE DÖNECEK

Takımla birlikte Topuk Yaylası'ndaki sezon açılış kampına katılan Brezilyalı stoperle İstanbul'a dönüşte vedalaşılacak. 29 yaşındaki Brezilyalı stoper 2022'nin yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye çok büyük umutlarla gelmişti.

yeni-proje-2024-06-25t110235-877.jpg

Fakat gerek yaşadığı sakatlıklar gerek formsuz durumu nedeniyle gözden düşmüştü. Luan Peres, Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası kazanmanın mutluluğunu da yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN