Garanti kapsamından çıkarıldı! Binlerce Apple kullanıcısına kötü haber: Artık servis ücreti ödeyeceksiniz

Garanti kapsamından çıkarıldı! Binlerce Apple kullanıcısına kötü haber: Artık servis ücreti ödeyeceksiniz

Apple kullanıcılarına kötü haber geldi! O işlem garanti kapsamından çıkarıldı! Artık onun için servis ücreti ödeyeceksiniz, sizin hatanız olmasa bile!

Kullanıcıların ilk tercihi olan Apple yeni kararını duyurdu. Apple kullanıcılarını canını sıkacak kararla birlikte o işlem artık garanti dışı kalacak.

KENDİ KENDİNE OLUŞAN ÇATLAKLAR GARANTİ KAPSAMINA GİRMEYECEK

Teknoloji devi Apple, iPhone ve Apple Watch kullanıcılarına kötü haber verdi. Artık ekranlarda kendi kendine oluşan çatlaklar için servis ücreti alacak.

Apple'ın yeni aldığı kararla, "tek çizgi çatlaklar" artık standart garanti kapsamında değil, "kaza sonucu hasar" olarak değerlendirilecek ve kullanıcılar bunun için ücret ödemek zorunda kalacaklar. Daha önce ise, görünür başka bir hasar veya darbe izi olmadığında bu tür çatlaklar garanti kapsamında ücretsiz olarak onarılıyordu.

IPAD VE MAC İÇİN GEÇERLİ OLMAYACAK

Bu değişiklik sadece iPhone ve Apple Watch modellerini kapsıyor; iPad ve Mac cihazları için çatlak onarımları hala garanti kapsamında. Ancak, Apple henüz bu değişikliğin nedenlerini açıklamadı.

Apple'ın güncellemesi, özellikle Apple Store'ları ve Yetkili Servis Sağlayıcıları aracılığıyla dağıtıldı ve kullanıcılar arasında tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN