Süper Kupa nerede oynanacak? TFF resmen açıkladı...

Süper Kupa nerede oynanacak? TFF resmen açıkladı...

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği 2024 Süper Kupa mücadelesinin tarihi ve maçın oynanacağı yer belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği TFF Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı yeri ve stadyumu açıkladı.

TFF, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN