Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'da Kerem Demirbay gazeteciyi azarladı! 'İstersen yönetimi çağırayım...'

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'da Kerem Demirbay gazeteciyi azarladı! 'İstersen yönetimi çağırayım...'

Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray'da Kerem Demirbay, karşılaşmanın ardından gergin halleriyle dikkatleri çekti.

Dün akşam Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaşan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, rakibine 0-1 mağlup olarak tura veda etti. Aslan'ın yıldız ismi Kerem Demirbay, karşılaşmanın ardından kendisine soru soran bir basın mensubunu azarladı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Yong Boys ile İstanbul'da karşılaştı. İsviçre ekibine 0-1 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'ne veda etti.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekibin orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken gergin halleriyle dikkatleri çekti.

Bir basın mensubunun "Üzgünsünüz ama arada ciddi anlamda maaş bütçesi farkı var. Neler söylersin?" sorusuna sinirlenen Kerem Demirbay, "İstersen abi yönetimi çağırayım, onlara sor. Ben futbolcuyum." diye konuştu.

Demirbay'ın gergin halleri dikkatleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN