Rhian Brewster kimdir, Türk mü? Rhian Brewster Türkiye A Milli Takımında oynayacak mı?

Rhian Brewster kimdir, Türk mü? Rhian Brewster Türkiye A Milli Takımında oynayacak mı?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yaptığı paylaşım ile gündem geldi. Sheffield United-FC Blackpool maçını izleyen Kuntz’un Ay-Yıldızlı ekibe yeni oyuncu transfer edileceği düşünüldü.Milli takımı getirmeyi planladığı yeni ismi Rhian Brewster oldu düşünülüyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

A Milli futbol takımına yeni oyuncu geleceği haberi gündeme bomba gibi düştü.Teknik Direktör Stefan Kuntz tarafından yapılan paylaşım ile futbolseverler yeni transferi hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Sheffield United-FC Blackpool maçında yer alan Kuntz’un Rhian Brewster’ı transfer edeceği düşünülmektedir. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

RHIAN BREWSTER TÜRK MÜ?

2000 yılının Nisan ayında dünyaya gelen Rhian Brewster, 1 Nisan doğumludur. Forvet pozisyonunda görev alan İngiliz futbolcu yeteneği ile adından söz ettiriyor. İngiliz U-17 milli takımında Dünya Kupası kazanan Rhian Brewster’ın Türk olup olmadığı araştırılıyor. Annesi Hülya Hasan Brewster olan yıldız futbolcunun bir tarafı Kıbrıs Türküdür. Bu nedenle Yıldız futbolcunun Türkiye milli takımında forma giyebileceği düşünülüyor. Babası ise Barbados vatandaşı olan Rhian Brewster’ın Barbados milli takımda forma giyebileceği de bilinmektedir.

RHIAN BREWSTER Kimdir

RHIAN BREWSTER TÜRKİYE A MİLLİ TAKIMINDA MI YER ALACAK?

İngiltere Championship'te oynanan Sheffield United-FC Blackpool maçında gözler Teknik Direktör Kuntz’a çevrildi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile maçı izlemeye gitti öğrenilen teknik adamın hangi oyuncuyu izlemeye gittiği belli oldu. Maçta A milli takımında oynayabilecek tek oyuncu bulunurken bu ismin Rhian Brewster olduğu ortaya çıktı.

MİLLİ TAKIM İÇİN ARAYIŞLAR DEVAM EDİYOR

Teknik adam yaptığı bir paylaşımda milli takıma yeni oyuncular kazandırmak için çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Yardımcısı Jan-Moritz Lichte ile birlikte İngiltere'de düzenlenen Sheffield United – Blackpool karşılaşmasına gittiğini belirten teknik adam maç da futbolcuları izlediğini söyledi.

MİLLİ TAKIMA GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Transfermarkt'ta yayınlanan haber doğrultusunda gerçekleştirilen maçta Türkiye futbol takımında forma giyebilecek olan tek isim olduğu belirtildi. 2000 doğumlu Kıbrıs türkü Bir annenin çocuğu olan Rhian Brewster’ın A milli takımımızda forma giymesi bekleniyor. Genç futbolcu forma tercihine tek bir ülkeden yana kullanabilmektedir.Forvet oyuncusu şimdiye kadar milli takım tercihini İngiltere'den yana kullandı.

RHIAN BREWSTER Türk Mü

TRANSFERİ İÇİN 26 MİLYON EURO ÖDENDİ

2008 yılında Chelsea altyapısında futbol hayatına başlayan Rhian Brewster, 2015 yılında ise Liverpool altyapısında oynamaya başladı. 2017 yılına geldiğimizde ise Liverpool U23 takımına yükselerek adından söz ettirmeye başladı. 2020 yılında ise yarım sezon boyunca Swansea'de kiralık forma giyen genç futbolcu, 26 milyon euro bonservis bedeli ile Liverpool’dan Championship ekibi Scheffied United'a transfer oldu.

YETENEĞİ İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

2022 sezonunda forma giydiği takımda 15 maçta 1 gol ve 1 Asist performansı sergileyen Rhian Brewster’ın piyasa değeri ise 5 milyon euro olarak belirlendi. 2016-2017 sezonunda ise 17 yaş altı Dünya Kupası maçında gösterdiği performans ile beğeni topladı. Turnuva kapsamında 8 gol atarak adını listenin başına yazdırdı. 2017 yılında ise İngiltere U17 milli takımı ile dünya şampiyonu oldu. Londra'da Doğan Rhian Brewster, 2018-2019 sezonunda ise Liverpool takımı ile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa heyecanını yaşadı. Kulüp kariyeri boyunca 132 maça çıkan genç futbolcu 36 gol ve 15 asistlik performansı ile Liverpool takımında 4 maçta yer aldı. Genç futbolcunun sözleşmesi ise 2025 yılının Haziran ayında sona ermektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN