Okan Buruk'tan Icardi açıklaması: 'Her zaman yanındayız!'

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması: 'Her zaman yanındayız!'

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, Wanda Nara ile boşanma aşamasında olan Icardi'nin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, Avusturya'da çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Resim

Transfer sürecine değinen Okan Buruk, taraftarlara seslenerek ''Daha temmuz başındayız. Yemeği hazırladık, pişmeden yemek isteyen olursa, olmuyor. Sakin ve sabırlı olmak gerekiyor. Transfere en az ihtiyacı olan takım biziz. Net oyuncu istiyoruz. Üzerimizde baskı kuruluyor diye istemediğimiz oyuncuyu almak Galatasaray'a ihanet olur'' dedi.

Resim

Teknik direktör Okan Buruk, Wanda Nara ile boşanma aşamasında olan Mauro Icardi için de konuştu. Arjantinli golcünün her daim yanında olduklarını belirten Okan Buruk, "Sorunları, her şeyi bir yana, Galatasaray bir yana onun için. Her gün daha morali yükseliyor ve daha istekli. Galatasaray taraftarına çok değer veriyor, onlar için yapmayacağı şey yok'' ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, Icardi hakkındaki açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

''Mauro’nun her zaman yanındayız. O bizim için sadece oyuncu olarak değil, insan olarak çok değerli. Bir gün darılır, bir gün barışırsınız.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN