Muslera'nın yeni durağı herkesi şaşırttı! Tarihe geçecek anlaşma: Galatasaray'a veda ediyor iddiası

Muslera'nın yeni durağı herkesi şaşırttı! Tarihe geçecek anlaşma: Galatasaray'a veda ediyor iddiası

2011 yılından bu yana Galatasaray kalesini koruyan Muslera, sezon sonunda Galatasaray'a veda ediyor. Tecrübeli eldivenin yeni durağı herkesi şaşırtttı.

2011-12 sezonundan bu yana Galatasaray formasını terleten Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın yeni durağı herkesi şaşırttı. Başarılı eldivenin yeni sezonda hangi takımın formasını terleteceği belli oldu.

Sezon sonunda sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera, Galatasaray'a veda ediyor. 37 yaşındaki eldiven sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için geri sayıma geçti.

Fanatik'in haberine göre; 2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleterek sarı-kırmızılı takımın efsane isimleri arasına adını yazdıran tecrübeli eldiven, yeni sezonda Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor'a transfer olabilir.

Arda Turan liderliğindeki Eyüpspor'un Fernando Muslera'ya teklif götüreceği öne sürüldü. İstanbul ekibinin başarılı eldivene 2 yıllık sözleşme teklif edeceği ileri sürüldü.

İstanbul ekibinin başarılı eldivene yıllık 2 milyon euroluk bir teklif sunacağı öne sürüldü.

2011 yılının yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza atan tecrübeli eldiven, sarı-kırmızılı ekipte 6 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası, 5 kez ise TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Galatasaray'ın kalesini 491 maçta koruyan Muslera, bu karşılaşmalarda 521 gol yedi. Tecrübeli eldiven 175 karşılaşmada ise kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN