Akaryakıt indirimi kısa sürecek! Dün indirim gelmişti, benzin ve motorine zam geliyor

Akaryakıt indirimi kısa sürecek! Dün indirim gelmişti, benzin ve motorine zam geliyor

Araç sahiplerine kötü haber! İndirim kısa sürdü. Akaryakıta yeni zam kapıda, 25 Ekim’den itibaren fiyatlar değişiyor...

25 Ekim 2024 Cuma gününden itibaren benzin ve motorin fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre, her iki yakıt türüne de yaklaşık 1 TL'lik bir zam gelecek. Bu gelişme, akaryakıt fiyatlarının son dönemde yaşadığı dalgalanmaların ardından sürücüler için yeni bir maliyet artışı anlamına geliyor.

SON İNDİRİMDEN SONRA FİYATLAR TEKRAR YÜKSELİYOR

Bu fiyat artışı, 22 Ekim 2024 Salı günü benzin ve motorinde uygulanan indirimlerin ardından gelmiş olacak. Salı günü benzin fiyatında 1.87 TL, motorin fiyatında ise 1.65 TL indirim yapılmıştı. Ancak bu indirimlerin ardından cuma günü yeniden fiyat artışı bekleniyor.

İSTANBUL VE ANKARA’DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul’da motorin litre fiyatı şu anda 41,91 TL, benzin ise 42,86 TL seviyesinde. Başkent Ankara’da ise benzin litre fiyatı 43,25 TL, motorin litre fiyatı ise 42,44 TL olarak belirlenmiş durumda. LPG’nin litre fiyatı da Ankara’da 25,15 TL seviyesinde seyrediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN