Zeka ölçümü zamanı! 8 saniyede farklı ampulü bulun! Sadece yüksek zekaya sahip olanlar fark ediyor

Zeka ölçümü zamanı! 8 saniyede farklı ampulü bulun! Sadece yüksek zekaya sahip olanlar fark ediyor

Optik illüzyonlarla dolu bir zeka testi ile karşınızdayız! Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu bulmacada, sayfayı dolduran birçok ampul bulunuyor. Ancak bu ampullerden biri, diğerlerinden belirgin bir şekilde farklı. Sizlerden istenen, bu farklı ampulü sadece 8 saniyede bulmanız.

Eğer bu zorlu görevi başarıyla tamamlarsanız, bu sizin yüksek IQ’lu olduğunuzu gösteren bir başarı olacaktır. Ancak eğer 8 saniyelik süre zarfında farklı ampulü bulamadıysanız, üzülmenize gerek yok. Zeka bulmacalarının amacı, düşünme yeteneğinizi geliştirmek ve eğlenmenizi sağlamaktır.

RESME ODAKLANIN

Resme dikkatlice baktığınızda, görseller arasında birinin diğerlerinden farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Bu farkı anlamak için detaylara odaklanmak oldukça önemli. Yalnızca dikkatli gözler, bu zorluğun üstesinden gelebilir.

Sadece sivri zekalılar görebiliyor! Resimdeki farklı ampulü 8 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8...

Eğer ilk bakışta bu ampulü bulmayı başardıysanız, görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olduğunu kanıtlamışsınız demektir.

Henüz doğru yanıtı bulamadıysanız, endişelenmeyin. Zeka bulmacasının çözümünü ve ipuçlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Şimdi, bu zeka testine bir şans verin ve farklı ampulü keşfedin!

CEVAP

Sadece sivri zekalılar görebiliyor! Resimdeki farklı ampulü 8 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN