İşte Mourinho'nun İstanbul'daki lüks yaşamı! İstanbul'da krallar gibi yaşıyor! İngilizler Mourinho'nun yaşamını deşifre etti

İşte Mourinho'nun İstanbul'daki lüks yaşamı! İstanbul'da krallar gibi yaşıyor! İngilizler Mourinho'nun yaşamını deşifre etti

Eleştirilerin odağında olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun İstanbul'daki yaşamını İngilizler deşifre etti. İşte Mourinho'nun İstanbul'daki yaşamı

Sezon başında büyük bir hamleyle dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe'de eleştiriler Portekizli hocanın üstünde.

Portekizli teknik adamın son maçlardaki tercihleri tartışma konusu olurken İngiliz basını ise Mourinho'nun İstanbul'daki yaşamını mercek altına aldı ve ilginç detaylar ortaya çıktı.

İngiltere'nin Daily Mail ve The Sun gazeteleri Mourinho'nun İstanbul'daki hayatını mercek altına aldı. Portekizli teknik adamın Boğaz'da lüks bir otelde kaldığı aktarılırken otelde en ucuz süitin gecelik bin sterlinden başladığı belirtildi.

Her sabah gözünü Boğaz manzarasına karşı açan Jose Mourinho'nun düzenli olarak yüzdüğü bir yüzme havuzu da bulunuyor.

FAVORİ YEMEKLER; ÇORBA, PİZZA VE DONDURMA

Daily Mail konuyla ilgili yaptığı analizde Portekizli hocanın özel yaşamından şu kesitleri verdi:

Eski Chelsea, Tottenham ve Manchester United patronu, boğaz kıyısındaki Four Seasons Hotel'de yaşıyor. En ucuz süitlerin gecelik bin pound'dan başladığı otel, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alıyor. 19. yüzyıl sarayındaki süitinden Boğaz'ın manzarasına uyanan Portekizli hoca her sabah yüzüyor, çalışmak için Asya kıtasına geçiyor. 61 yaşındaki hoca, İstanbul'a aşık. Çünkü bu şehir, Londra'ya benziyor ama havası daha güzel. Fenerbahçe, Mourinho için ev kiralamaya hazırdı ama tecrübeli çalıştırıcı ev işleriyle uğraşmamak için oteli tercih etti. Pişirebildiği tek şey çırpılmış yumurta olan tecrübeli isim, Beşiktaş'ın sokaklarında favori dönercisine gidiyor ve orada çekilen fotoğraflarının yayınlanmamasını istiyor. Otelde akşam verdiği sipariş hep aynı; tavuk çorbası, margarita pizza, dondurma ve maden suyu."

Portekizli hocanın günlüğü 75 bin TL olan odada kaldığı ve şu ana kadar kulübe masrafının 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN