LeBron James ve oğlu Bronny NBA tarihine geçti

LeBron James ve oğlu Bronny NBA tarihine geçti

Los Angeles Lakers'ın Minnesota Timberwolves'u 110-103 yendiği maçta, LeBron James ve oğlu Bronny James NBA tarihinde ilk kez aynı takımda oynayan baba-oğul olarak tarihe geçti. LeBron James 16 sayı, 5 ribaundla oynarken, Bronny James 1 ribaund ile kariyerindeki ilk NBA maçını tamamladı.

NBA'de 2024-2025 sezonu heyecanı iki karşılaşma ile başladı. Son şampiyon Boston Celtics, evinde ağırladığı New York Knicks’i 132-109’luk skorla mağlup ederek yeni sezona galibiyetle giriş yaptı.

Celtics'in yıldız oyuncusu Jayson Tatum, 37 sayı ve 10 asist ile geceye damga vururken, Derrick White 24 sayı ve 4 asistle ona eşlik etti. Jaylen Brown da 23 sayı ve 7 ribaund ile galibiyete katkıda bulundu. Knicks cephesinde ise Jalen Brunson ve Miles McBride’ın 22’şer sayısı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

NBA TARİHİNDE İLK KEZ

Gecenin diğer önemli maçında Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves’u 110-103 mağlup etti. Ancak bu karşılaşmanın tarihsel bir anlamı da vardı: NBA tarihinde ilk kez bir baba-oğul aynı sahada birlikte oynadı.

Lakers’ın efsane ismi LeBron James, oğlu Bronny James ile beraber parkede yer alarak tarihe geçti. LeBron James, karşılaşmayı 16 sayı ve 5 ribaund ile tamamlarken, Bronny James 1 ribaund ile maçta yer aldı.

Lakers’ın galibiyetinde büyük rol oynayan Anthony Davis ise 36 sayı ve 16 ribaund ile double-double yaptı, Rui Hachimura da 18 sayı kaydetti. Minnesota’da Anthony Edwards’ın 27 sayı ile etkili oyunu yeterli olmadı, Julius Randle 16, Rudy Gobert ise 13 sayı ile takımlarına katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN