Lyon-Beşiktaş maçı TRT 1'de mi? Olimpik Lyon-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Lyon-Beşiktaş maçı TRT 1'de mi? Olimpik Lyon-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, üçüncü hafta maçında Olimpik Lyon ile karşılaşacak. Lyon-Beşiktaş maçı TRT 1'de mi? Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında 24 Ekim Perşembe günü Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'a konuk olacak.

Groupama Stadı'nda oynanacak LYON-BEŞİKTAŞ müsabakası, TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetecek.

Karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayınlacak.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında yaptığı maçlarda sahadan puansız ayrıldı. Ajax'a deplasmanda 4-0 yenilen Beşiktaş, konuk ettiği Eintracht Frankfurt'a da 3-1 mağlup oldu.

Olimpik Lyon ise organizasyonda çıktığı 2 mücadelede hanesine 6 puan yazdırmayı başardı. Fransa ekibi, Olympiakos'u 2-0, Rangers'ı da 4-1 mağlup etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN