Ali Tandoğan, Bursaspor'un eski takım arkadaşı Batalla'ya görev vermesine tepki gösterdi! 'Batalla ne alaka?'

Ali Tandoğan, Bursaspor'un eski takım arkadaşı Batalla'ya görev vermesine tepki gösterdi! 'Batalla ne alaka?'

Bursaspor'da forma giydiği dönemde Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşayan Ali Tandoğan, yeşil-beyazlı ekibin, eski takım arkadaşı Batalla'ya görev vermesine tepki göstererek "Batalla ne alaka yani. Bazen kızıyorum. Yabancı oyuncular Türkiye'de o kadar değer görüyorlar ki..." diye konuştu.

Son olarak Şanlıurfaspor'da görev alan teknik direktör Ali Tandoğan, 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor'da Pablo Batalla'ya görev verilmesine tepki göstererek çarpıcı ifadeler kullandı.

Bursaspor ile 2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan genç teknik adam, Türkiye 'XG Spor'dan Ferhat Kızıltaş'ın sorularını yanıtladı.

Bursaspor'un, eski takım arkadaşı Arjantinli teknik adam Batalla'yı teknik direktörlük görevine getirmesine tepki gösteren Tandoğan, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

BATALLA NE ALAKA?

Bursaspor'un Batalla'yı teknik direktörlük görevine getirmesine tepki gösteren Tandoğan, "Eline çok kaliteli bir kadro verdiler. O da bizim bir arkadaşımız, kardeşimiz. Onlar o şekilde yürümek istemişler. Bana sorarsan doğru bir proje değil. Oraya emek veren birçok hoca, oyuncu var. Onlar o şekilde takdir etmişler. O da belki daha önceden bir projeydi. Çünkü hani yani Batalla ne alaka yani. Bazen kızıyorum. Yabancı oyuncular Türkiye'de o kadar değer görüyorlar ki..." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN