Üsküdar'da polise çekiçli saldırı: 1'i polis 3 yaralı

Üsküdar'da polise çekiçli saldırı: 1'i polis 3 yaralı

Üsküdar'ın Bulgurlu Mahallesi'nde görevli bir polis ekibine, otomobillerinin yanında beklerken beklenmedik bir saldırı gerçekleşti. Şüpheli, elindeki çekiçle bir polisin başına vurduktan sonra silahını doğrulttu. Bunun üzerine otomobildeki diğer polis memuru, hem şüpheliye hem de arkasından gelen babasına ateş ederek durumu kontrol altına aldı. Yaralanan üç kişi, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesi'nde yaşanan olayda, görevli bir polis ekibi beklenmedik bir saldırıyla karşılaştı. Olay yerine gelen bir şüpheli, otomobilde oturan polis memurlarına yaklaşarak elindeki çekiçle bir polisin başına vurdu. Saldırı anında paniğe kapılan şüpheli daha sonra silahını çekerek ateş etmeye hazırlandı. Bu sırada otomobildeki diğer polis memuru, hem şüpheliye hem de arkasından gelen babasına ateş ederek olayı kontrol altına aldı.

Çıkan silahlı çatışmada yaralanan üç kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Şüphelilerin kimlikleri ve olayın yaşanma nedenleri henüz netleşmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN