Kaan Ayhan'ı hedef alan Mehmet Demirkol canlı yayında sinirlendi! 'Yayını keselim...'

Kaan Ayhan'ı hedef alan Mehmet Demirkol canlı yayında sinirlendi! 'Yayını keselim...'

Geçtiğimiz günlerde A Milli Takım'ın savunmacısı Kaan Ayhan'ı hedef alan açıklamalara imza atan Mehmet Demirkol, bir vatandaşın kendisine gösterdiği tepki sonrasında canlı yayında sinirlendi.

3-0 sona eren Portekiz- Türkiye karşılaşmasının ardından A Milli Takım'ın tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Ayhan'ı hedef alan açıklamalara imza atarak tepki toplayan gazeteci Mehmet Demirkol, canlı yayında adeta sinir krizi geçirdi.

Portekiz mağlubiyeti sonrasında Kaan Ayhan'ı hedef alarak "Kaan sakatlanmış galiba, anladığım kadarıyla. Bu tip durumlarda çok sakat olur biliyorsun. İşler kötü gitmeye başladığı zaman herkes sakatlanır. Birisi için söylemedim ama olan bir şeydir biliyorsun" açıklamasına imza atan Mehmet Demirkol, canlı yayında bir vatandaşın kendisine tepki göstermesi sonrasında yayının kesilmesini istedi.

Socrates Dergisi Youtube kanalında izleyiciyle buluşan 'Guten Morgen' adlı programda Türkiye- Hollanda karşılaşmasını değerlendiren Mehmet Demirkol'a, Kaan Ayhan'a yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterildi.

Bir vatandaş Demirkol karşılaşmayı yorumladığı esnada "Kaan Ayhan" diye bağırdı. Bu durum sonrasında sinirlendiği gözlenen Mehmet Demirkol, 'Yayını keselim' dedi.

Programın sunucusu Övünç Özdem, yaşananlar karşısında kayıtsız kalırken programa ara verilmedi. O anlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN