İngiliz devi 30 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın kapısı çaldı! Hasan Arat satışı onayladı. 6 milyon euro kasaya girecek

İngiliz devi 30 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın kapısı çaldı! Hasan Arat satışı onayladı. 6 milyon euro kasaya girecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde birçok transfer gerçekleştiren siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecanlandırdı. İngiliz devi 30 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın kapısı çaldı! Hasan Arat satışı onayladı. 6 milyon euro kasaya girecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer mesaisi devam ederken ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. İngiliz devi 30 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın kapısı çaldı! Başkan Hasan Arat satışı onayladı. 6 milyon euro kasaya girecek.

İNGİLİZ DEVİ 30 YAŞINDAKİ FUTBOLCU İÇİN BEŞİKTAŞ'IN KAPISINI ÇALDI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takıma takviyelerde bulunan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak futbolcular merak konusu oldu. Gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile yollarını ayırma kararı almıştı. Siyah-beyazlıların, İngiliz yıldızına Premier Lig'den talipler çıktı. İngiltere Premier Lig ekipleri Brentford ve Fulham, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

yeni-proje-2024-07-23t102932-119.jpg

HASAN ARAT SATIŞI ONAYLADI! 6 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen ve siyah-beyazlı ekibin Slovenya kampının kadrosuna dahil edilmeyen Alex Oxlade-Chamberlain için İngiliz basınında transfer iddiaları yer almaya devam ediyor. Beşiktaş ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan İngiliz orta saha oyuncusu, Premier Lig ekipleri Brentford ve Fulham ile görüşmelerde bulunuyor.

yeni-proje-2024-07-23t102947-388.jpg

Adı bir süre önce eski takımı Southampton ile de anılan tecrübeli orta saha oyuncusu, kiralık olarak da siyah-beyazlı takımdan ayrılabilir. Beşiktaş'ın da kadroda düşünülmeyen Chamberlain'e takımdan ayrılması için kolaylık göstermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN