Hasan Arat bir taşla iki kuşu birden vurdu! Portekiz'in yıldız orta sahası Beşiktaş'a geliyor. İşte yapılan teklif

Hasan Arat bir taşla iki kuşu birden vurdu! Portekiz'in yıldız orta sahası Beşiktaş'a geliyor. İşte yapılan teklif

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar durdurak bilmiyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat bir taşla iki kuşu birden vurdu! Portekiz'in yıldız orta sahası Beşiktaş'a geliyor. İşte yapılan teklif...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu yıl şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılar üst üste transfer bombalarını patlatıyor. Uzun zamandır orta saha arayışında olan Kara Kartal aradığı ismi buldu. Başkan Hasan Arat bir taşla iki kuşu birden vurdu! Portekiz'in yıldız orta sahası Beşiktaş'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları.

HASAN ARAT BİR TAŞLA İKİ KUŞU BİRDEN VURDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için transfer mesaisine devam ediyor. Uzun zamandır orta saha arayışında olan saiyah-beyazlılar sonunda aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho’ya 4 milyon euro’luk teklif yaptı. Transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-25t103058-440.jpg

PORTEKİZ'İN YILDIZ ORTA SAHASI BEŞİKTAŞ'A GELİYOR! İŞTE YAPILAN TEKLİF

Beşiktaş, Real Betis formasını giyen William Carvalho'yu yeniden gündemine aldı. Oyuncunun La Liga'dan ayrılarak Süper Lig'in yolunu tutacağı belirtiliyor. Geçen yaz ve ocak ayında Angola asıllı Portekizli futbolcu William Carvalho için Real Betis'in kapısını çalan Beşiktaş, oyuncuyu tekrar gündemine aldı. Elde edilen bilgilere göre, Real Betis artık oyuncuyu takımda istemiyor ve bu yüzden transfer bedelini değerlendirmeye açık.

yeni-proje-2024-07-25t103110-477.jpg

Beşiktaş, William Carvalho için Endülüs ekibine 4 milyon euro'luk bir teklifte bulundu. Siyah-beyazlıların oyuncuya önerdiği sözleşme 2+1 yıllık olacak ve maaşı şu an Betis'te aldığından biraz daha düşük olacak. Müzakerelerin son aşamaya geldiği ve oyuncunun ikna edildiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN