Galatasaray'dan Süper Lig'i domine edecek transfer! Atletico Madrid'in dünya starı imzayı attı geliyor. Onu durdurmak imkansız!

Galatasaray'dan Süper Lig'i domine edecek transfer! Atletico Madrid'in dünya starı imzayı attı geliyor. Onu durdurmak imkansız!

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılarda sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan Süper Lig'i domine edecek transfer! Atletico Madrid'in dünya starı imzayı attı geliyor. Onu durdurmak imkansız! İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e 3 puanla başlayan Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi devam ediyor. Özellikle hücum hattına ek takviyede bulunmak isteyen Aslan'dan yılın hamlesi geldi. Galatasaray'dan Süper Lig'i domine edecek transfer! Atletico Madrid'in dünya starı imzayı attı geliyor. Onu durdurmak imkansız!

GALATASARAY'DAN SÜPER LİG'İ DOMİNE EDECEK TRANSFER

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Birçok yıldızı gündemine alan sarı-kırmızılılar hücum hattı için ses getirecek bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Galatasaray'da Haziran ayında Atletico Madrid'den ayrılıp boşa çıkan Memphis Depay bir kez daha gündeme geldi. İtalya basınında da Depay ile Galatasaray'ın temas halinde olduğu aktarıldı.

yeni-proje-2024-08-13t114044-681.jpg

ATLETICO MADRID'İN DÜNYA STARI İMZAYI ATTI GELİYOR! ONU DURUDRMAK İMKANSIZ

Depay'ın yeni sezon öncesinde artık bir kulüple anlaşmak istediği vurgulandı. Hücum hattında adeta bir joker gibi her yerde oynayabilen Depay, bu açıdan Galatasaray'a cazip geliyor. Hem kanat forvet hem ofansif orta saha hem de ileri uçta oynayabilen 30 yaşındaki futbolcu, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.

yeni-proje-2024-08-13t114106-244.jpg

Öte yandan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynama durumu ve son dönemde İcardi ile Mertens gibi yıldızların parlayıp çıkışa geçmesi Depay'a cazip geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN