Masterchef'te sarımsaklı tatlı damgasını vurdu! Adını duyan burun kıvırıyor, yiyen elinden bırakamıyor

Masterchef'te sarımsaklı tatlı damgasını vurdu! Adını duyan burun kıvırıyor, yiyen elinden bırakamıyor

Masterchef Türkiye yine fırtınalar estiriyor. 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan yarışmada ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacıların kıyasıya rekabeti nefes kesti. Tek etap şeklinde yapılan yarışmada ana kadroya giren son isim de belli oldu. Sarımsakla yaptığı tatlı yarışmaya damga vururken, başta burun kıvıranlar sonradan yemelere doyamadı. İşte MasterChef Türkiye'nin son bölüm özeti…

MasterChef Türkiye ekranlarında rekabet her geçen gün artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri olduğu yarışmada birbirinden farklı lezzetler tezgahlarda yer alıyor. Yedeklere seçilen yarışmacıların ana kadroya girmek için canla başla savaştığı tek etaplık oyunda yaratıcı tabakları ile dikkat çeken yarışmacılar farklı tabakları ortaya çıkarttı. Sarımsakla birbirinden yaratıcı tabaklar için kolları sıvayan yarışmacılar içerisinde bir tanesi var ki yaptığı sarımsaklı tatlı ile gecenin yıldızı oldu.

SARIMSAKTAN TATLI MI OLUR DEMEYİN

Yarışmacıların tek tek yapacağı tabak sorulunca Mehmet Şef, Huriye'den aldığı cevap ile şaşkına döndü. Sarımsaktan tatlı yapacağını söyleyen Huriye, yarışmacıları da şaşırttı.

MasterChef'te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! Sarımsaklı tatlı yaptı

Huriye'nin tatlı çıkışı üzerine Bera, "Evine gitmek istiyor" söyleminde bulununca Huriye de "Seni gönderirim evine görürsün. Denedim ki yapıyorum. Soğandan olursa sarımsaktan da olur. İddialıyım" şeklinde yanıt verdi. Gecenin en iyi tabağını yapan 4 isim Bera, Sercan, Huriye, Enes olurken finale çıkan isimde merak edildi.

MasterChef'te ana kadro mücadelesi: Sarımsaktan tatlı geceye damga vurdu | N-Life​​​​​​​

SARIMSAKLI TATLI 3. OLDU

Yaptığı sarımsaklı tatlı ile geceye imza atan Huriye 3 olarak ana kadroya giremedi. Şeflerin yaptığı tadım ile birlikte MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna girmeyi hak kazanan 6 ve son yarışmacı Bera oldu.

MasterChef'te ana kadro mücadelesi: Sarımsaktan tatlı geceye damga vurdu | N-Life

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN