Galatasaray'da 22 milyon euroluk ayrılık! Aslan, iki ismine veda ediyor...

Galatasaray'da 22 milyon euroluk ayrılık! Aslan, iki ismine veda ediyor...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, iki yıldızıyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Aslan'ın iki yıldızına toplamda 22 milyon euroluk teklif geldi.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, iki ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında hezimete uğrayan Galatasaray, son dönemde performansı tartışma konusu olan Kerem Aktürkoğlu ve geçtiğimiz yıl kış transfer döneminde takıma katılan Derrick Köhn ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rus ekibi Spartak Moskova, sarı-kırmızılı ekibin iki yıldızı için 20+2 milyon euroluk teklif sundu.

Sabuncuoğlu, söz konusu gelişme hakkında "Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Galatasaray'a 20+2 milyon Euro resmi teklif yaptı." paylaşımına imza attı.

Geçen yıl kış transfer döneminde 3,35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Köhn, sarı-kırmızılı forma altında 15 müsabakada görev alırken takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu ise geçen sezon 34 karşılaşmada görev alırken takımına 15 gol 9 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN