Galatasaray'a yeni Felipe Melo! Torreira'nın pabucu dama atıldı. Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı

Galatasaray'a yeni Felipe Melo! Torreira'nın pabucu dama atıldı. Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar yaz transfer dönemini verimli geçirmek istiyor. Bu doğrultuda yeni adımlar atan Aslan'dan ilk müjdeli haber geldi. Galatasaray'a yeni Felipe Melo! Torreira'nın pabucu dama atıldı. Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Elindeki kadroyu verimli olarak kullanıp tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen Aslanlardan ilk müjdeli haber geldi. Galatasaray'a yeni Felipe Melo! Torreira'nın pabucu dama atıldı. Okan Buruk 20 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

GALATASARAY'A YENİ FELİPE MELO

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Orta saha çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılardan transfer rotası başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, "pitbull" diye anılan unutulmaz futbolcusu Felipe Melo'dan sonra aynı lakabı taşıyan Wilfred Ndidi için girişimlerine hız verdi.

yeni-proje-2024-07-11t081917-684.jpg

TORREIRA'NIN PABUCU DAMA ATILDI! OKAN BURUK 20 MİLYON EUROLUK YILDIZA KANCAYI TAKTI

Cimbom, bonservisi elinde olan Nijeryalı ön liberonun menajeriyle tekrar masaya oturdu. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtildi. İspanyol kaynaklar, Ndidi'nin transferde öncelikli tercihinin Galatasaray olduğunu ve bu nedenle Sevilla'nın teklifini geri çevirdiğini kaydetti.

yeni-proje-2024-07-11t082349-558.jpg

Yönetim, 27 yaşındaki futbolcunun menajeriyle hafta sonunda tekrar bir araya gelecek. Teknik direktör Okan Buruk, Ndidi'yi kadroda görmeyi çok istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN