Galatasaray'a 84 milyon euroluk savunmacı! Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Galatasaray'a 84 milyon euroluk savunmacı! Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında hezimete uğrayan Galatasaray, defans hattını güçlendirmek için 84 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Sezona Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında alınan 5-0'lık yenilgiyle başlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, gözünü 84 milyon euroluk savunma oyuncusuna dikti.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Beşiktaş karşısında alınan yenilgi sonrasında takviye çalışmalarını hızlandırdı. Kartal karşısında defans hattında büyük sorunlar yaşayan Galatasaray, bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı.

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Aslan, İngiliz ekibi Aston Villa'da forma giyen Lucas Digne'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekibin 31 yaşındaki Fransız sol bek için İngiliz devine kiralama teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değer 12 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki yıldız sol bekin Aston Villa ile sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor. Fransız sol bek için bugüne dek toplamda 84,20 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçtiğimiz sezon Aston Villa forması altında 42 müsabakada görev alan Fransız sol bek bu karşılaşmalarda 2 gol 6 asiste imza attı. Digne'nin Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Galatasaray, sol beke Lucas Digne'yi kiralayacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN