Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 5 milyon euro ödeyip İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 5 milyon euro ödeyip İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, bu sefer gözünü İtalya'ya çevirdi. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğacak. Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 5 milyon euro ödeyip İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar sağ bek için gözünü İtalya'ya çevirdi. Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Dursun Özbek 5 milyon euro ödeyip İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY YENİ SACHA BOEY'İNİ BULDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Transfer dönemine hızlı giriş yapan sarı-kırmızılılar sağ bek tranasferi için harekete geçti. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, Udinese forması giyen Festy Ebosele'yi gözüne kestirdi. Sarı kırmızılı takım, 21 yaşındaki sağ bek Festy Ebosele için Udinese'ye 5 Milyon euroluk resmi teklif yaptı.

yeni-proje-2024-07-09t094812-288.jpg

DURSUN ÖZBEK 5 MİLYON EURO ÖDEYİP İSTANBUL'A GETİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Haberde genç oyuncu için beklentisi yüksek olan İtalyan ekibinin bu teklifi reddedebileceği yazıldı. Sağ bek transferini ilk kampa yetiştirmek isteyen Galatasaray, İtalyanlaron vereceği cevaba göre harekete geçecek.

yeni-proje-2024-07-09t094839-632.jpg

Nijeryalı oyuncu, Udinese ile toplamda 50 maça çıktı ve 2 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN