Galatasaray yeni golcüsünü Brezilya'da buldu! Falcao aracı olacak: Menajeri resmen açıkladı! 43 gol 41 asist...

Galatasaray yeni golcüsünü Brezilya'da buldu! Falcao aracı olacak: Menajeri resmen açıkladı! 43 gol 41 asist...

Okan Buruk yönetimindeki ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü golcü takviyesine dikti. Aslan, 10 milyon euroluk bomba için kolları sıvadı.

Trendyol Süoer Lig'de lider Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gol yollarını güçlendirmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Kolombiya'ya dikti. Aslan, yeni golcüsünü Kolombiya'da buldu.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bu sezon Icardi dışındaki yabancı oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Fotomaç'ın Brezilya basınından aktardığı habere göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Brezilya ekibi Fluminense forması giyen Kolombiyalı sağ kanat Jhon Arias'a kancayı taktı.

Arias'ın menajeri Alex Viveros, yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı ekibin Kolombiyalı golcü için teklif yaptığını öne sürerek "Jhon Arias ocak ayında Zenit'in teklifini reddetmişti. Şu anda Galatasaray'dan ve Sevilla'dan teklif var. Ayrıca Fransa ve İtalya'daki takımlardan da ilgi var." ifadelerini kullandı.

Jhon Arias - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 26 yaşındaki Kolombiyalı golcü futbolcu, bu sezon 12 maçta görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu. Kolombiyalı yıldız, futbol hayatı boyunca ise toplamda 265 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 43 gol 41 asiste imza attı.

Galatasaray'ın eski yıldızı Radamel Falcao'nun yıldız oyuncunun sarı-kırmızılı takıma transfer olması için aracı olmaya hazır olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN