Sezonun ikinci derbisi Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? Kanalı ve saati belli oldu

Sezonun ikinci derbisi Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman? Kanalı ve saati belli oldu

Futbol severlerin heyecanını katlayan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin tarihi ve saati belli oldu. Sezonun ilk derbisi geride kalırken, ikinci derbisi o kanalda yayınlanacak. Peki, derbi ne zaman? İşte o tarih...

Süper Lig'in başlamasıyla beraber derbi tarihleri merak konusu oldu. Sezonun ilk derbisi Beşiktaş - Trabzonspor arasında geçerken, ikinci derbi Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Taraftarı heyecanlandıran gelişme için tarih ve saat belirlendi. Peki, hangi kanalda yayınlanacak?

TFF TARİH VE SAAT VERDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarının nefeslerini tuttuğu derbi tarihi paylaşıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 6. Haftayı işaret ederek derbi saati ve gününü açıkladı. Sezonun ilk derbisi geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanırken, ikinci derbisi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. Transfer sezonunu başarılı geçiren iki büyük takımın karşılaşması merakla bekleniyor.

9816953dd90640ed8d83a52be75f61ac.jpg

GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİSİ O TARİHTE

Fenerbahçe ile Galatasaray derbisi taraftara büyük bir heyecan yarattı. Fenerbahçe transfer sezonunda Amrabat, En-Nesyri ve Saint Maximin, Kostic gibi büyük isimleri kadrosuna katarken, Galatasaray geride durmayarak Rolan Sallai, Osimhen, Gabriel Sara, Michy Batshuayi ve Jelert gibi oyuncuları kadrosuna kattı. Fenerbahçe yeni sezonda oynadığı dört maçın üçünü kaybederken, Galatasaray üç maçın üçünü de kazandı.

Bu iki takım arasında yaşanacak derbi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da gerçekleşecek.

DERBİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

TFF'nin açıklamasına göre 6. hafta karşılaşması olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi beIN Sports 1 ekranlarında taraftarların izlemesine olanak sağlayacak.

fb2c56377aaf573ca44e5a0b4c7f64e6.jpeg

BU SEZON OYNANACAK DERBİLERİN TARİHLERİ

  • 5. hafta: Trabzonspor - Beşiktaş
  • 6. hafta: Fenerbahçe - Galatasaray
  • 10. hafta: Galatasaray - Beşiktaş
  • 11. hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe
  • 15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe
  • 16. hafta: Galatasaray - Trabzonspor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN