Belediye başkanının geline taktığı takı herkesin ağzını açık bıraktı! Ne altın ne para, gören şok oldu

Belediye başkanının geline taktığı takı herkesin ağzını açık bıraktı! Ne altın ne para, gören şok oldu

O ilimizin belediye başkanından şaşırtan hareket! Belediye başkanının geline taktığı takı herkesin ağzını açık bıraktı! Düğünde herkes para altın beklerken onun takısı bakın ne oldu? Ne altın ne para, gören şok oldu...

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, katıldığı bir düğünde yaptığı sürpriz takısıyla gündem oldu. Uzman Çavuş Ahmet Doğan ile sağlık çalışanı Seher Öz’ün düğününe katılan Başkan Turgut, altın veya çeyrek takmak yerine genç çifte beşi bir yerde sebze tohumu hediye ederek davetlileri şaşırttı.

ALTIN YERİNE TOHUM HEDİYE EDİLDİ

resim-2024-09-16-222835751.png

Gelin ve damadın ailelerinin tarım ve çiftçilikle uğraştığını bilen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, düğünde klasik altın yerine tohum hediye etmeyi tercih etti. Başkan Turgut, "Biliyorsunuz biz bu bölgede tarımla uğraşıyoruz. Çiftçilikle geçiniyoruz. Adet olmuştur. Genelde düğünlerde para ve altın takılır. Biz bugün çok daha değerli bir şey takacağız. Genç çiftlerimize tohum takacağız. İnşallah bereketli ve hayırlı olur. Bol ve bereketli bir yaşamları olur. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

resim-2024-09-16-222850343.png

Damat Ahmet Doğan, Belediye Başkanı Turgut’un anlamlı hediyesinden memnun olduğunu belirterek, “Silifke yöresinde, bölgemizde çiftçilikle uğraşılmaktadır. Babalarımız çiftçilikle uğraştığı için bugün bize tohum takıldı" ifadelerini kullandı. Gelin Seher Öz ise, “Beşi bir yerde altın yerine tohum takıldı. İnşallah ülkemizde daha bereketli ürünler yetiştirilir inşallah” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN