Galatasaray taraftarına transfer müjdesi! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldız oyuncuyu getiriyor: Masaya oturuldu, hayırlı olsun

Galatasaray taraftarına transfer müjdesi! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldız oyuncuyu getiriyor: Masaya oturuldu, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Şampiyon kadroyu bozmayıp ek takviyeler yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim bu sefer turnayı gözünden vurdu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray taraftarına transfer müjdesi! Okan Buruk 22 yaşındaki yıldız oyuncuyu getiriyor. Masaya oturuldu, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer mesaisi sürüyor. Kadrosuna ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen teknik direktör Okan Buruk, bu sefer gözüne 22 yaşındaki yıldızı kestirdi. Galatasaray taraftarına transfer müjdesi! Aslan yeni 10 numarasını buldu. Genç oyuncu ile masaya oturuldu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY TARAFTARINA TRANSFER MÜJDESİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Kadrosunu genişletmek isteyen sarı-kırmızılılar yeni 10 numarasını buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan'da forma giyen 22 yaşındaki 10 numara Filip Marcwinski'yi radarına aldı.

yeni-proje-2024-06-25t112209-436.jpg

OKAN BURUK 22 YAŞINDAKİ YILDIZ OYUNCUYU GETİRİYOR

Teknik Direktör Okan Buruk'un oyuncu hakkında detaylı bir rapor istediği belirtildi. Ayrıca olumlu bir rapor gelmesi halinde de Poznan'a teklifte bulunulabileceği ifade ediliyor.

yeni-proje-2024-06-25t112219-707.jpg

Geride kalan sezonda 35 maçta süre alan Polonyalı yıldız, 11 gol, 6 asistlik performans sergiledi. 2018'den bu yana Poznan'da forma giyen genç yıldızın takımıyla olan kontratı ise 2025'te sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN