Türkiye-Avusturya maçının hakemi Artur Soares Dias

Türkiye-Avusturya maçının hakemi  Artur Soares Dias

Türkiye ile Avusturya arasında oynanacak EURO 2024 son 16 turu eşleşmesinin hakemi belli oldu. UEFA, karşılaşmaya Portekizli hakem Artur Soares Dias'ı atadı. Türk takımları, bugüne kadar Dias yönetiminde çıktığı tüm maçları kaybetti.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. F Grubu'nu 2'inci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselen Türkiye, 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Ay-Yıldızlılar, rakibini mağlup etmesi durumunda çeyrek finale yükselecek.

Resim

Leipzig'de oynanacak maçta düdük çalacak hakem belli oldu. UEFA, Portekizli hakem Artur Soares Dias'in karşılaşmayı yöneteceğini açıkladı. Türk takımlarının Dias yönetimindeki karnesi ise adeta kâbus. Artur Soares Dias'ın yönetiminde 6 maça çıkan Türk takımları, bu maçların tamamını kaybetti.

Türkiye 0-2 Galler
Macaristan 1-0 Türkiye
Rusya 2-1 Türkiye
Monaco 3-1 Fenerbahçe
Marsilya 3-0 Eskişehirspor
Yunanistan U21 2-1 Türkiye U21

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN