Trabzonspor bir transferi daha resmen açıkladı! 3+1 yıllık anlaşma...

Trabzonspor bir transferi daha resmen açıkladı! 3+1 yıllık anlaşma...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Fırtına, bir transferi daha resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin başlamasıyla Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ve Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferi daha resmen açıkladı. Karadeniz ekibi, 3+1 yıllık anlaşmayı resmen duyurdu.

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nıın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, Cihan Çanak ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Transfer nedeniyle Belçika ekibi Standart Liege'ye sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon avronun üç taksit halinde ödeneceği belirtildi.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada "Yapılan anlaşmaya göre, futbolcuya 2024-2025 futbol sezonunda 467 bin avro, 2025-2026 futbol sezonunda 488 bin avro, 2026-2027 futbol sezonunda 509 bin avro garanti ücret, opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması halinde 2027-2028 futbol sezonunda 623 bin avro garanti ücret ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

SON DAKİKA | Trabzonspor, Cihan Çanak'ın bonservisini ve sözleşme detaylarını açıkladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öte yandan menajerlik hizmet bedeli olarak futbolcuya verilecek brüt ücret tutarının yüzde 4,8'i oranında ödeme yapılacağı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN