Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! Jose Mourinho 23 yaşındaki forveti getiriyor, Ali Koç özel jetiyle alacak: 19 gol 5 asist...

Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! Jose Mourinho 23 yaşındaki forveti getiriyor, Ali Koç özel jetiyle alacak: 19 gol 5 asist...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile takımca çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerde transfer süreci hızlanmış durumda. Forvet arayışında olan kanarya turnayı gözünden vurdu. Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! Jose Mourinho 23 yaşındaki forveti getiriyor, Ali Koç özel jetiyle alacak. 19 gol 5 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de rekor puan kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler gözünü genç golcüye dikti. Fenerbahçe'ye gençlik aşısı! Jose Mourinho 23 yaşındaki forveti getiriyor, başkan Ali Koç özel jetiyle alacak. 19 gol 5 asist performansıyla taraftarları heyecana boğdu.

FENERBAHÇE'YE GENÇLİK AŞISI!

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Forvet hattında kan kaybeden sarı-lacivertliler bu sefer gözünü 23 yaşındaki yıldıza dikti. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse forması giyen 23 yaşındaki forvet Thijs Dallinga ile ilgileniyor.

yeni-proje-2024-06-28t103451-571.jpg

MOURINHO 23 YAŞINDAKİ FORVETİ GETİRİYOR! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE ALACAK

Sarı-lacivertlilerin kısa süre içerisinde oyuncu ve kulübüyle temaslarını sıklaştırması bekleniyor. Thijs Dallinga, geçtiğimiz sezon Toulouse formasıyla 44 resmi maçta forma giydi. Başkan Ali Koç'un ise bu transferi yakından takip ettiği belirtildi.

yeni-proje-2024-06-28t103504-721.jpg

23 yaşındaki santrfor, 19 gol 5 asistlik performans sergiledi. Hollandalı futbolcunun Fransız ekibiyle olan sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam ediyor. Thijs Dallinga'nın güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN