Fenerbahçe'ye 28 milyon euroluk orta saha! Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 28 milyon euroluk orta saha! Kanarya bombayı patlatıyor...

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda yıldız isimleri kadrosuna katması beklenen Fenerbahçe, 28 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Jose Mourinho yönetiminde Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Karagümrük'ün savunma oyuncusu Levent Mercan'ı kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştiren sarı-lacivertli ekip, bu kez gözünü 28 milyon euroluk orta sahaya dikti.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, yeni sezonda bu özlemini dindirmeyi hedefliyor. 2014 yılından bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa yeni sezonda Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde ulaşmayı amaçlayan sarı-lacivertli ekip, transfer operasyonuna başladı.

Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gözünü 28 milyon euroluk ortan sahaya dikti.

Geçen sezona damga vuran Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yanına üst düzey bir orta saha takviyesi yapmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 28 milyon euroluk süper yıldız için çalışmalara başladı.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, İtalyan devi Juventus'ta top koşturan Weston McKennie transferi için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekibin sportif direktörü Mario Branco'nun 25 yaşındaki ABD'li merkez orta sahanın menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

McKennie admits his Juventus future is uncertain after 2024 and players are 'exhausted'

Güncel piyasa değeri 28 milyon euro olan 25 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, geçen sezon görev aldığı 38 karşılaşmada 10 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN