Beşiktaş taraftarının hayali sonunda gerçek oldu! Hasan Arat dünya yıldızı ile anlaşmaya vardı. İlk uçakla İstanbul'a geliyor

Beşiktaş taraftarının hayali sonunda gerçek oldu! Hasan Arat dünya yıldızı ile anlaşmaya vardı. İlk uçakla İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonun hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlılar transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Rafa Silva ve Gabriel Paulista’yı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Kara Kartal, bu sefer Alman panzerine gözünü dikti. Beşiktaş taraftarının hayali sonunda gerçek oldu! Başkan Hasan Arat dünya yıldızı ile anlaşmaya vardı. İlk uçakla İstanbul'a geliyor.

Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, bu sezon tarihinin en kötü dönemini geçirdi. Özellikle hücum hattında büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlılar, transfer sürecini hızlandırdı. Rafa Silva ve Gabriel Paulista’yı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Kara Kartal, bu sefer Almanya'nın yıldızına gözünü dikti. Beşiktaş taraftarının hayali sonunda gerçek oldu! Hasan Arat dünya yıldızı ile anlaşmaya vardı. İlk uçakla İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER MÜJDESİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattını yaptığı takviyelerle güçlendiren siyah-beyazlılar bu sefer Alman stopere gözünü dikti. TV100'de yer alan habere göre Beşiktaş, Borussia Dortmund takımıyla sözleşmesi sona eren Alman stoper Mats Hummels ile anlaşmaya vardı. Ancak Giovanni van Bronckhorst, Hummels’in yerine genç sol ayaklı, çabuk bir stoper tercih ediyor. Bu konuda Hasan Arat yönetimi son kararı verecek. Olumlu bir karar alınırsa Hummels, İstanbul’a gelecek ve transfer süreci tamamlanacak.

yeni-proje-2024-06-28t105518-027.jpg

HASAN ARAT DÜNYA YILDIZI İLE ANLAŞMAYA VARDI! İLK UÇAKLA İSTANBUL'A GELİYOR

Kariyerine Bayern Münih altyapısında başlayan futbolcu, 2009 yılında 4.2 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund takımına transfer oldu. Futbolcu daha sonra 2016 yılında 35 milyon euro bonservis bedeliyle tekrar Bayern Münih’e transfer oldu. Başkan Hasan Arat'ın bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-06-28t105412-196.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 35 yaşındaki futbolcu, geçen sezon forma giydiği 40 maçta 4 gol attı, 1 asist yaptı. Hummels sözleşmesinin sona ermesinin ardından Alman ekibine veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN