Çocuk parkında kan donduran olay: Göğsünden bıçaklanmış erkek cesedi bulundu

Çocuk parkında kan donduran olay: Göğsünden bıçaklanmış erkek cesedi bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir çocuk parkında göğsünden bıçaklanmış erkek cesedi bulundu. Cansız bedenin Süleyman C.'ye (51) ait olduğu belirlendi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi 75. Sokak üzerindeki bir çocuk parkında gece saatlerinde dehşet verici bir olay yaşandı. Parkta hareketsiz yatan birini gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

9560814.jpg

İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalede, göğüs kısmında bıçak darbesi bulunan ve üzerinden Süleyman C. (51) adına kayıtlı kimlik çıkan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

9560807.jpg

Olay yerinde yapılan incelemelerde, polis ekipleri cinayet şüphesiyle araştırmalara başladı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, parkta yerlere saçılmış ve bankta bulunan çok sayıda alkol şişesini delil torbasına koyarak delil topladı.

9560808.jpg

Polis, olayla bağlantısı olabileceğini değerlendirdiği 6 kişiyi ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Soruşturma kapsamında, bu kişilerin bilgi ve tanıklıklarına başvurulacak.

9560811.jpg

Hayatını kaybeden Süleyman C.'nin cansız bedeni, olay yeri incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

9560817.jpg

Olayla ilgili soruşturma polis tarafından titizlikle sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN