Galatasaray bombayı patlattı! Tarihe geçecek transfer anlaşması: 9 milyon euro...

Galatasaray bombayı patlattı! Tarihe geçecek transfer anlaşması: 9 milyon euro...

Transfer döneminin suskun takımlarından olan Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, 9 milyon euroluk tarihi transfer anlaşmasını duyurmaya hazırlanıyor.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde bombayı patlattı. Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana yalnızca Batshuayi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, ikinci transferinde de mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Galatasaray, muradına erdi. Sarı-kırmızılı ekip bir süredir transfer gündeminde yer alan sağ bek Guela Doue transferinde mutlu sona ulaştı.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Fransız ekibi Rennes formasını terleten Guela Doue'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Aslan'ın uzun süren pazarlıklar sonucunda Rennes ile 9 milyon euro bonservis bedelinde anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 21 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmada görev alırken 4 asiste imza attı.

Galatasaray, Guela Doue'yi KAP'a bildirmeye hazılanıyor

Genç yıldız 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olması halinde Galatasaray tarihindeki en pahalı ikinci savunma oyuncusu olacak.

Aslan, geçen sezon 9.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Davinson Sánchez'i kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN