Erden Timur'dan orta sahaya gol makinesi: 73 gol 54 asist! 20 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray yolunda...

Erden Timur'dan orta sahaya gol makinesi: 73 gol 54 asist! 20 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray yolunda...

Ara transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katma kararı alan Galatasaray, 20 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı. Aslan, yıldız futbolcunun transferi için harekete geçti.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Galatasaray, 20 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Dün akşam evinde ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Galatasaray transfer operasyonunda düğmeye bastı. Pazar akşamı deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak sarı-kırmızılı takım, 20 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

ASLAN'A 20 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

NTV'de yer alan habere göre; Sezon başından beri orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, Japon yıldız Daichi Kamada'yı transfer listesine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin, takımda yaşanacak ayrılıklara bağlı olarak Japon orta saha oyuncusunu transfer etmek için hamle yapacağı ileri sürüldü.

Daichi Kamada - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Okan Buruk'un transfer listesinde yer alan Japon orta saha oyuncusu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak Lazio'ya imza atmıştı. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Japon orta saha oyuncusu bu sezon Lazio'da 22 maçta görev aldı ve takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

27 yaşındaki Japon orta saha oyuncusu bugüne dek futbol hayatında 319 karşılaşmada görev aldı ve bu karşılaşmalarda 73 gol 54 asiste imza attı. Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bu transfer ile yakından ilgilendiği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN